Att bli gammal.

Om knappt fyra månader fyller undertcknad 37 år. Jag blir helt enkelt jävligt gammal – även om det inte är nåt som stör nämnvärt. Som gubbe kan man ju t.ex klä sig i kavaj utan att se ut som man ska på skolavslutning eller tycka att Pluras kök är det bästa som finns på TV. Men när jag läste detta så kände jag mig extremt gammal.

Loveboat är festen för dig som vill dansa och ha kul. Här träffas alla som fyllt 37 (OBS) och som upplevde live ”The Golden years of disco” 1975 – 1988.

Ok för att jag gillar en hel del musik från perioden 1975-88 – men jag betvivlar att speciellt mycket av det spelas på en sån tillställning – men det är ändå hemskt att jag snart har åldern inne att gå på Dressmann-fest.

Nä, nu blir det att lyssna på en ännu äldre gubbe än vad jag själv är för att inse att man inte automatiskt måste bli mossig när man passerat en viss ålder.

Ryoji Ikeda (född 1966 – och sålunda i exakt rätt ålder festen ovan…) – ”Data.Microhelix”

3 reaktioner till “Att bli gammal.”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.