Stackars lilla SD.

Handen upp alla som är trötta på Sverigedemokraternas offermentalitet!

Partiet ser sig som offer i allt, alltid. De är själva sinnebilden för den svenska offermentaliteten och lättkränktheten.

I politiken ser de sig som offer för den hemsa mångkulturen och då kanske främst islam. Islamiseringen av Sverige är ett återkommande tema (med islamiseringen av Sverige innebär alltså att muslimer inte tvingas köpa griskött på ICA, att kvinnor får bära slöja samt att det är tillåtet att döpa barn till Mohammed. I korta drag).

Men inget slår den offermentaliteten de visar så fort nån i media är lite dumma mot dom. Nu senast är det Expressens tur. Tydligen får stackars lilla SD inte vara med och leka i Expressens valstuga. Stackarna.

Jag vet inte vad SD vill införa för lagar när det gäller pressfrihet och näringsfrihet. Men i min värld – och i den verkliga världen får givetvis en privatägd tidning bestämma helt själva vilka de vill ha som gäster på sina arrangemang. Nu har man – förståeligt – valt att inte bjuda in mupparna så deras gråt biter knappast på mig.