Årets tråkigaste sommarjobb?

Flera hundra poliser befinner sig just nu i Jönköping, på högskolan och runt på stan på grund av det där mötet jag skrivit om tidigare. Jag har helt enkelt aldrig sett så många uttråkade – och beväpnade – människor samlade på en samma plats innan. Överallt på gården står de i större eller mindre klungor och bara väntar på att nån luvtröja ska gå förbi som de kan spöa upp (jag ligger m.a.o rejält i riskzonen) – och inne i lokalerna sitter/halvligger det poliser på varenda ledig soffa (OBS! Givetvis inte i samma byggnad som delegaterna). Tur då att en del passa på att göra lite annat också, och inte bara låtsas bevaka ett möte som ingen bryr sig om.

polis1

Hallå tjejer, vill ni titta på pistolen?

polis2

Ok. Jag beställer två hawaii, en capricciosa och tre kebabpizzor, men fjollan som ville ha sallad – skärpning i leden förfan!

polis3

Senaste västmodet från Milano…

1 reaktion till “Årets tråkigaste sommarjobb?”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.