Klart dom ska sitta bra…

Om ungefär en och en halv vecka så är det tydligen nåt EU-spektakel i grannhuset. Min spontana tanke om det hela är att allt verkar så hysteriskt – kommunen har fått för sig att köra en riktig floskel som slogan – ”Hela Europas mötesplats”. Yeah right. Inga fötter på jorden här inte. Men förutom det så putsas, fejas och byggs om typ överallt, i alla fall runt högskolan. Jag visste faktiskt inte att det behövdes ståhej bara för att några ministrar (av den mer oprofilerade sorten – inte nåt sexigt som typ utrikesministrar) ska vara här några dagar. Det intressantaste är nog dock att det inte duger med vilka möbler som helst (typ de befintliga…) utan ministrarna och deras entourage måste tydligen ha speciella möbler. Men det är klart – de måste väl sitta bra? Vi vill ju inte ha massa griniga politiker. Tänk vad de kan snacka illa om Jönköping och högskolan om de inte får sitta som de är vana. K A T A S T R O F.

Idag anlände i alla fall några långtradare med möbler hit. Ska nog försöka tigga till mig en rundtur i de ombyggda lokalerna innan nästa hysteri startar – alla säkerhetskontroller.

ministerstol

2 reaktioner till “Klart dom ska sitta bra…”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.