Fotoblogg igen.

Efter nära två år har jag bestämt mig för att uppdatera min fotoblogg igen, shoegazing.com. Om nu någon mot all förmodan följde den innan så är det några förändringar – för det första är det ny design på sidan och för det andra tänker jag numera skriva lite kort om varje bild (eller ja, kanske inte varje…). Ett tag tänkte jag att jag skulle ta bort de gamla bilderna – eftersom jag anser att jag har utvecklats som fotograf och bildbehandlare (man läser ju moderskeppet…) – men jag låter dom vara kvar. Däremot har jag valt att ta bort alla gamla kommentarer eftersom det under två år hinner samlas en väldans massa spam, tyvärr.

Ni som har sett mina semesterbilder som jag länkade till här häromdagen kommer nog känna igen en hel del av de nya bilderna jag lägger upp ett tag framöver. Men skitsamma, som det heter 🙂