*stolt*

Är lite stolt när jag läser Neos blogg om Bloggarna var bättr förr – där jag nämns redan i första stycket! (Tack Lake för tipset!)

Jag måste säga att det onekligen sporrar mig att ta tag i det här igen, på riktigt. Men inte just nu. Har precis börjat jobba igen efter en fyra veckors lång semester – varav tre av dom spenderades på en road trip genom västra Europa. Och just nu är det väldigt mycket att göra – både jobb och privat (eller ja, jobb det också men vid sidan av…). Men sen ska jag försöka börja skriva på allvar igen. Jag börjar förstå att mitt bloggande en gång i tiden var uppskattat av många och jag kan själv känna mig förbannat stolt/nöjd när jag läser en del gamla inlägg jag har skrivit och kan jag hitta tillbaka till den formen igen så vore det kul. Men som sagt, det dröjer nog några veckor innan jag kan komma igång och skriva igen på allvar.

3 reaktioner till “*stolt*”

  1. Nej, Daniel, det heter inte ”förbannat stolt/nöjd”, det heter:
    ”Stolt, men inte nöjd!”

    Ser fram emot din återkomst, men håll det på en rimlig nivå, så du inte tröttnar direkt igen.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.