Jag säger det ärligt…

men Peter Persson, s-märkt oppositionsråd i Jönköping, verkar vara ett pucko. Som vice ordförande i kommunstyrelsens välfärdsutskott har han endast suttit med på ett helt möte – av 17 – under 2007-08. Något som i sig är helt förkastligt, men hans kommentar tar verkligen priset:

Jag säger det ärligt, att sitta på ett sammanträde och bara ta emot rapporter är inget som jag prioriterar, säger Persson till JP som försvarar sig med att han har andra uppdrag och inte har tid.

Men avgå då för fan? Om man är vice ordförande i ett utskott, förening whatever och inte tycker det är roligt att gå på mötena – eller för den delen har tid så kanske man ska lämna platsen till någon bättre lämpad? En gråsten kanske? En säck potatis? Ja, eller vad som helst som är mer kompetent.

1 reaktion till “Jag säger det ärligt…”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.