Ok. Jag KANSKE kommer tillbaka.

Förra veckan skrev jag ett inlägg om att jag lägger av att blogga. Det kanske var något förhastat. Jag var deppig, sur, trött och saknade all form av inspiration när jag skrev det. Men nu när jag har funderat en vecka så kanske det kan bli så att jag kommer tillbaka. Men just nu behöver jag en paus, kanske en vecka till, kanske en månad – vi får se. Jag ska i vilket fall som helst försöka avsluta ett annat projekt först.

Sen vad som händer efter det kan jag inte svara på i dagsläget.

3 reaktioner till “Ok. Jag KANSKE kommer tillbaka.”

  1. Hurra!

    blogvärlden skulle vara så mycket fattigare utan dig.

    Kan inte annat än förstå känslan men för mig är det nog mer hösten som trycker på….

  2. Med tanke på att du är den enda blogg jag följer (läser lite esbati ibland för att försäkra mig om att världen fortfarande är full av idioter). Keep up the good work

  3. Eller så kan du ju äntligen göra som jag säger och erkänna för dig själv att du är född till journalist. Så får du kämpa med skrivkrampen på heltid, hihihi.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.