Ring inte mig.

Innan Reinfeldt får för sig att ringa mig för att bli minister i regeringen så vill jag säga – gör inte det. Den senaste tidens granskning har nämligen visat sig att det är fullständigt omöjligt att leva ett normalt liv och vara minister, man måste vara frommare än sweet evil Jesus himself.

Jag har ”slarvat” med tv-licensen, jag har jobbat svart, jag har väl låtit nån räkning gå till kronofogden när jag har haft ont om pengar, har säkerligen hänt att jag bjudit sprit till någon som är under 20, har själv köpt hembränt nån gång när jag var ung, har säkert snattat nån chokladkaka som barn, har använt piratkopierade program, laddar hem film och musik ibland, har varit på svartklubb vid flertalet tillfällen osv.

Så, Reinfeldt, som du ser är det ingen idé att ringa mig.

6 reaktioner till “Ring inte mig.”

 1. ska inte marita klaga på att medierna bara granskar regeringen och är dåliga på att lägga oppositionen under lupp. för visste var det väl det hon gjorde?

  förövrigt anser jag att if elfsborg är sveriges bästa lag.

 2. Fast jag står för min åsikt nu: Jag är besviken. Det går inte ha åsikten: ”alla fuskar lite”. För, med undantag för Billström, så saknar de självinsikt.

  När barn gör fel i skolan är den vanligaste ursäkten: ”det var inte bara jag”. Som om delad skuld skulle bli halverad skuld.

  Det är som när man har köpt en ny spännande pryl helt baserad på glossiga broschyrer. Sen, när den kommer hem, så är den helt i plast och går sönder vid första användandet.

 3. Jag tänker inte försvara vare sig Borelius eller Stigö-Chiló, utan det är snarare Billström eller för den delen senaste ”granskningen” av Borg jag reagerar på, kom igen – ha barnvakt som får ”svarta” pengar har nästan alla barnfamiljer nån gång… granskningen börjar nästan bli löjlig nu i sin iver att gräva fram skit.

 4. Det hela är naturligtvis löjligt. Hoppas bara inte media i andra länder rapporterar om det här. Sverige kommer att framstå som helt bissart.

  Det är också intressant att fundera på vad dom som driver det hela vill uppnå. Tänker dom sig att Reinfeldt kastar in handduken och säger, OK vi ger upp, låt sossarna fortsätta som förr så är allt tillbaka till det vi känner igen?

 5. Persson har ju idag uttryckt sin bestörtning över att det skadar bilden av Sverige, och då menade han inte svensk medias tafflighet – utan ”affärerna”. Tur för honom att sossarna är så felfria… eller hur är det nu igen…inga skandaler kopplade till dem?

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.