Grattis Annie!

Jag noterar att ”min” kandidat, Annie Johansson, kryssades in i riksdagen med över 2000 personkryss.

Det är bara att säga ett stort grattis, och ohehört kul att vi ifrån Jönköpings län blir representerade av en ung liberal (synd bara att hon är för monarkin, men det finns väl gränser för hur liberal en centerpartist kan vara…).

4 reaktioner till “Grattis Annie!”

  1. Annie: I’ll try my best 🙂
    Mitt enklaste argument är helt enkelt att i en (liberal) demokrati vill jag även ha en demokratiskt vald statschef, inte nån som råkar vara statschef för att en anfader befann sig på rätt plats vid rätt tillfälle för 200 år sen. Så länge statschefen ärver sin post så är vi ingen fullvärdig demokrati.

    (dock så kan ju alltid problemet infinna sig som i Australien, där en enorm majoritet var för monarkins avskaffande, men eftersom alternativen – presidentkandidaterna – ansågs värre så valde man att behålla monarkin i en folkomröstning…)

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.