Arbetarpartiet.

Moderaterna profilerar sig nu stenhårt inför valet – på en kampansajt beskriver de sig själva som Sveriges nya arbetarparti (som ni säkert känner till). Domännamnet arbetarpartiet.se går till moderaternas sajt (visserligen ägs domänen av en privatperson, som dock är aktiv moderat). Well. You get the point.

Och även på riksdagslistan (för Stockholm) inför höstens val syns denna förändring:

Och titta – hittar vi inte där en sjuksköterska på 16:e plats!

Arbetarpartiet var det ja.

2 reaktioner till “Arbetarpartiet.”

  1. den roligaste killen måste väl ändå vara han som är Lantmätare OCH Terapeut?? Inkännande snack med rågångsstolparna?? Uppbyggliga behandlingssamtal för den ”gröna” kartan?? Avvänjningsterapi i samklang med fastighetsindelningen i Östra Ryd??

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.