I Acrobat finns sanningen.

Jag skulle kolla in sossarnas partiprogram och fick följande felruta när min webbläsare försökte öppna PDF-en:

Aldrig har ett felmeddelande varit mer korrekt.

7 reaktioner till “I Acrobat finns sanningen.”

 1. Instämmer med Zombie. Det påminner lite om följande grej, bilden längst ned:

  Aircall from hell

  Alltså, förresten? Var får man tag på den underbara låter Die Partei? När de så självklart sjunger om Lenin och Stalin drar i alla jag fall jag på smilbanden.

  Helt orelaterat, men kan inte låta bli: när jag visade några bilder på vänsterpartiets första maj-demonstation sa en kinesisk kompis: jag gillar deras sovjetiska stil.

 2. Jöns:
  Ett svenskspråkigt alternativ är annars proggkören Knutna Nävar, som du säkert kan googla eller ladda hem från någon hubb. (Det är nog riskfritt. Jag har svårt att tänka mig att ett gäng gamla kpml(r)-stofiler skulle liera sig med De Globala Musikbolagen, fast man kan ju aldrig veta med de där stollarna.) Deras hyllningsvisor till ”vännen, kamraten och frihetskämpen” Stalin är Monty Pythonskt absurda, mitt i all tragik och galenskap.

 3. Tack för tipsen. Knutna Nävar lyssnade jag lite på i en period av livet när jag inte var så uppåt och det funkade rätt bra, man blir på bättre humör av låtar som ”Rorsmannen” där svenskan inte hänger med den kinesiska originalmusiken, eller ”Vi lär av historien” där den grövsta smädelsen av alla tas fram: Sosse-KFML :).

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.