Und wir haben ein pudel.

Nu har Dvärg-Nicke kommit med pudeln:

Näst sista stycket tar jag bort. Det är fel att hoppa på enskilda människor för saker de inte kan rå för. Det är ett av mina rättesnören som jag själv har brutit emot, men det tänkte jag inte på när jag skrev bloggen. Jag har pratat med Stein och bett honom om ursäkt personligen för det obehag han fått utstå för det jag skrev.

Så numera är inlägget inte ett uselt inlägg med en fantastisk knorr på slutet. Bara ett uselt inlägg om hur dukteliduktiga sossarna är på att tvinga ut barn och pensionärer att kampanja.

Av någon anledning kommer jag att tänka på Arne Ankas bevingade ord:

Att tänka innan man talar är som att torka sej i röven innan man skiter.

6 reaktioner till “Und wir haben ein pudel.”

  1. Fast någon vidare elegant ursäkt var det inte. Jag tolkar Nicke som att om någon kan ”rå för” ett handikapp – låt säga någon som genom egen försumlighet i trafiken hamnat i rullstol – så kan vederbörande hoppas på utan pardon. Eller vad menar han egentligen?

  2. jadu, vågar inte ens försöka mig på en tolkning. men man får hoppas att ursäkten till Stein var bättre…

    Men en intressant sak med det här är att sosseriets ”Alla ska med. Så enkelt är det” hamnar lite på sniskan. ”Alla ska med så länge de röstar S. Så enkelt är det.” är väl mer korrekt… för sossarna är ju inte direkt kända för att visa empati eller tolerans mot ”minoriteter” som väljer ”fel” parti. Det är plågsamt tydligt allt som oftast i retoriken att invandrare, handikappade, sjuka, feminister etc. som INTE väljer S, eller nåt av de andra vänsteralternativen är lite korkade, lite house-negroes sådär som inte vet sitt eget bästa. Ta t.ex det föraktet som en del ur den allra drygaste vänstern har visat mot t.ex Nyamko eller Rojas i Fp…

  3. Trots pudeln så tror jag att en viss LO-bloggare ligger risigt till, speciellt efter att Aftonbladet har skrivit om det. Blir svårt att blogga under LOs fana nu.

  4. Hej

    Mkt trevligt blog du har, men som student i ett tyskspråkigt land ser jag min chans att leka besserwisser och *måste* därför upplysa dig om att Pudel har maskulin artikel. Således ska din rubrik lyda ”Und wir haben einen Pudel”.

    Mvh

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.