Konsten att vara en skitstövel…

…har LO-bloggaren Nicke nog förfinat till stor konst. I ett numera borttaget inlägg (surprise! – men Thank God For Google Cache!) skriver denna förkämpe för Folket, Staten och Partiet:

Folkpartiets valarbetare har bestått av runt tio medelålders till gamla etniskt svenska män och två – tre kvinnor (varav en snokade runt i vårt tält flera gånger under dagen. Partibyte på gång???) Rent patetiskt blev det när de rullade in en gubbe i rullstol samt en dvärg. Jodå det är sant. Det var som att de ville säga: Kolla här, vi har också några minoriteter!!!

Härligt! Om alla sossar visade samma fingertoppskänsla så förlorar de valet så det bara sjunger om det. Så man kanske ska se det som en uppmaning till Die Parteis valarbetare – lär er av Nicke! En politisk strateg av stora mått.

”Dvärgen” blev förresten inte så glad (konstigt va?):

– Det känns kränkande att bli presenterad som en någon som om jag inte kunde tänka själv, utan har blivit släpad till Hammarkullen, säger Stein Ramstad.
Varför skulle inte även de som sitter i rullstol få engagera sig politiskt fortsätter Stein Ramstad.

– Om LO tror att jag är folkpartiets dvärg-alibi, då får de tänka om, säger Stein Ramstad. Jag utmanar Nicklas Eriksson på debatt om situationen för funktionshindrade, så får vi se vem som är patetisk, säger Stein Ramstad.

Ååå, vad jag älskar sossar som beter sig så här. Det är så att jag spritter av glädje i hela kroppen!

Dennis har också skrivit om det, men det var för bra så jag var också tvungen att skriva om det.

1 reaktion till “Konsten att vara en skitstövel…”

  1. Jag har lite magont av garv! 😀

    Viljan att smutskasta alliansen har slutligen fått dumstruten att bita sig själv i svansen.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.