Snart tillbaka.

Som ni säkert har märkt så har det postats dåligt här några veckor. Det är lite olika skäl som ligger bakom att jag inte har haft tid/ork att ägna åt bloggen.

Trots att det har hänt mycket som kanske har varit värt att kommentera.

Jag har t.ex inte sagt ett ord om Laila ”Jag har inte gjort fel, det är journalisterna som är dumma” Freivalds avgång, folkpartiets fortsatta batongvandring med major Björklund i spetsen (”Rösta på folkpartiet – vi vill ha en skola för 1800-talet”), korkade SOK som inte fattar hur man bäst vårdar ett varumärke (troligen inte genom att stämma pizzabagare), Djurskyddsmyndighetens tramserier om levande bete (med den logiken borde allt fiske med krok förbjudas), brevbärare som anser sig bestämma vilken post vi ska få (Nationaldemokraterna må vara idioter, men det är inte upp till vare sig posten eller brevbärarna att bestämma det) eller att Jan Eliasson blir ny utrikesminister (med tanke på att hans FN-tjänst slutar 11 september så får han jobba som utrikesminister på heltid en vecka…fast om borgarna vinner valet så kanske de skulle ha kvar honom? För i ärlighetens namn – säg en enda borgerlig politiker som passar som utrikesminister. Lars Leijonborg? Yikes! Carl Bildt möjligen. Men Eliasson är faktiskt en person som har stor respekt både till vänster och höger.).

Men nu kommer jag snart tillbaka. Promise. Om jag har några läsare kvar vill säga.

6 reaktioner till “Snart tillbaka.”

 1. (”Rösta på folkpartiet – vi vill ha en skola för 1800-talet”)

  Egentligen ganska fånigt. De flesta människor från 45 år och uppåt har sin utbildning i ”katederskola”, och ingen av dem är ens född på 1800-talet.

  F.ö är det väl ingen levande människa som har någon som helst erfarenhet av 1800-talets skola.

 2. Du får nog anstränga dig mer än så om du vill bli utsläng från min RSS-läsare! 🙂

  Fortsätt bara på att skriva dina kvalitativa, intressanta texter så gör det inget att de kommer lite mer sällan, ”thats what RSS is for”, för att travestera en signaturmelodi till en känd komediserie.

 3. Själv rådde det kadaverdisciplin när jag gick i lågstadiet pga en, ska vi säga, psykiskt mindre frisk lärare. Vad som helst kunde leda till vansinnesutskällningar som är rätt obehagliga när man är liten. I högstadiet var det så dags för motsatsen, vilket var lika besvärligt om man inte tillhörde gruppen som fann ett nöje i att riva sönder böcker…

  Nåja. Jag skulle nog föredra lite av folkpartiets vision om man bara kunde stänga av lärare som inte klarar någon form av tålamods- eller personlighetstest.

 4. Snart tillbaka heter en bloggpost, sen kommer en mycket trevlig analys om ”vi får inte ha ordningsbetyg så vi skaffar åsiktsbetyg istället” vilket i min lilla drömvärld betydde att du var just tillbaka…

  Kom igen… Gå in på Kerstin Zanders blogg så lovar jag att Ankan kommer tillbaka igen… http://www.s-info.se/page/blogg.asp?id=1098

  Behöver du mer tips på galna debatörer som kan göra dig arg (igen) så säg till. Själv har jag fullt upp…

  MVH
  Alexander

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.