Inget nytt under (s)olen?

Den senaste veckan när jag har legat hemma däckad i förkylning så har snackisen handlat om sossen som skrev falska insändare och skickade mejl om Reinfeld. Ja, det kan ingen ha missat. Men vad som däremot kan vara värt att nämna är att tjänstemannen kanske bara följde en gammal god tradition i Partiet, inspirerat av Göran himself:

I programmet träder ett par av statsministerns gamla vänner fram och berättar om sina minnen av Göran Persson.
En av dem, Greger Larsson, säger att Göran Persson under valen 1976 och 1979 skrev förfalskade insändare som undertecknades med ”städare” och ”metallarbetare”. I insändarna framfördes kritik mot den borgerliga politiken.

2 reaktioner till “Inget nytt under (s)olen?”

  1. LOL! Jag förutspår att den där gamla aftonbladetartikeln kommer att få stor spridning de närmaste dagarna. Persson skulle vara ”Städare” och ”Metallarbetare” LOL! jag skulle inte anställa honom som städare, han skulle inte klara det.

    Det är i alla fall aningen mindre fånigt än arbetslösa, misshandlade ”Alice”.

  2. Det här med falska insändare tror jag är ganska vanligt och det förvånar mig inte ifall båda sidor är med på leken

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.