You Stupid Woman!

Ur Expressen:

McDonalds leksaksfigur gör Hitlerhälsning
Hamburgerkedjan McDonalds ber om ursäkt sedan en förälder i Småland reagerat mot en av kedjans leksaksfigurer – Lucy Pevensie från filmen Narnia.
Lucy kan göra en armrörelse som kan uppfattas som en Hitlerhälsning. […]
– När vi kom hem och upptäckte figuren reagerade jag och min bror direkt, säger Madelen Ymer till SVT:s Smålandsnytt.
Hon anser att figuren är både upprörande och opassande.
På McDonalds, som lanserat Narniafigurerna i hela Europa, är man förvånad över kritiken. Rörelsen utförs med vänsterarmen [en s.k ”Hitlerhälsning” däremot utförs med höger arm. Min anm.] och figuren håller en bok i handen.
Men Birgitta Mossberg, presschef på McDonalds, säger sig ändå ta kritiken på allvar och tycker att företaget är skyldigt familjen Ymer en ursäkt.

Bilden ovan föreställer dockan från McDonalds. Min fråga är: hur kan någon normalt funtat människa få det en ”Hitlerhälsning”. My God!
Och presschefen på McDonalds borde fasen inte fega ur. Är de verkligen skyldiga kvinnan en ursäkt för att hon har livlig fantasi? Knappast. Det är snarare en viss förälder i Småland som borde be svenska folket om ursäkt för sina hjärnspöken. LÅT BLI JULSNAPSEN FÖR HELVETE! OCH SLUTA SNIFFA TÄNDARGAS!

Och givetvis bör Skitpressen be McDonkan om ursäkt för rubriken ”McDonalds leksaksfigur gör Hitlerhälsning”.

Nu förväntar jag mig bara att Centrum mot Rasism ska kräva bojkott av hamburgerkedjan.

Sen så blir det nog ett lagförslag om att förbjuda dockor, legofigurer och andra som har rörliga armar – det är det minsta man kan begära.

6 reaktioner till “You Stupid Woman!”

  1. Madelen Ymer är en intelligensbefriad sossebrutta vars låga IQ sänkts ytterligar 20 poäng av att amma ettåringen. Att hon öht köpt en happymeal till sin bebis visar bara vilken whitetrash hon är. Hon vill få publicitet åt sin amatörpolitikermake, och tror sig kunna plocka lite pk-poäng med det här.

  2. McDonalds har som policy att aldrig argumentera när det gäller sådant här. Folk inser att kvinnan är knäpp ändå, och vänstern behöver knappast fler anledningar att bojkotta McD.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.