Nothing beats the smell of commie stupidities.

Att läsa kommentarer från de allra mörkrödaste grottorna i vårt land är alltid underhållande. Esbatiss blogg är, förutom hans egna texter, fyllda av fantastiska kommentarer från de allra skäggigaste kommunisterna i landet, med Marx så långt uppstucken där bak att han kommer ut ur munnen. Från kommunistiskt håll brukar det framföras att kommentarena bara är fyllda av brunblåfascistliberaler – men i deras värld innebär det allt som är höger om Lenin så det är en klar överdrift (även om en del galenpannor från höger finns). Nä, de bästa – och mest absurda kommentarerna – kommer trots allt från avgrundsvänstern och påminner starkt om retoriken från en tid de förvirrade pundarna trodde revolutionen var kommen.

Vad sägs om följande höjdpunkter från den här tråden:

Vore det inte bättre om skattemedlen fördelades jämlikt istället för att bara gynna de nyrika tärande samhällsparasiter som illustreras i artikeln?

Reklamaset och hans fiiina fru kunde få betala av kalaset som bekostat deras omätliga rikedom genom att göra samhällstjänst hos Berit och hennes ungar i Hammarkullen och deras fiiiiiina villa renoverat av baltslavar kunde få bli kollo åt fattiga ungar från Alby, se där:

Demokrati i praktik

Undrar vem som betalar hans socialbidrag egentligen? ”Samhällparasiterna” som betalar högst procentuell skatt i västvärlden kanske?

Ståndpunkten att EU inte är en politisk skapelse avsedd att lagfästa nyliberal ekonomisk politik torde framstå som allt mer bisarr.

Ali själv tar till orda. Jo EU är verkligen nyliberalt med sina tullmurar, stängda gränser, jordbrukssubventioner etc. *himlar med ögonen*

Den brunblåa fascistiska rättshaverist som diskuterar med sig själv ovan (och i samtliga Alis artiklar) tycker tydligen inte att det räcker med vässade armbågar och likvadande för egen vinnings skull.

Baltträlarna skall utnyttjas maximalt statssubventionerat och helst gratis på det att parasiten i maktfullkomlighet kunna utöva sin makt.

Och när den globaliserade amerikanska marknadsfascismen jagat tio varv runt jorden och drivit ner lönerna till +-0, kommer vi istället för socialvård och fattighus att få arbetsläger med tunn soppa som lön?

Egentligen är kommentar överflödig, men kan vara värt att nämna att vad den brunblåa fascistiska rättshaveristen tyckte var att det är bättre att städjobben är vita än svarta… fascistvsin.

Lysande Ali!

Inga skattade pigor åt en ”utschasad” medelklass!

www.lo.se/ung

Bättre med oskattade eller? Eller varför inte regeringens ”plusjobb” med statligt anställda gardinupphängare?

För mig känns det inte ett dugg vettigt att låta slösa bort mer av samhällets pengar på dessa rika parasitas som inte ens kan manövrera en jävla dammsugare.

Där kom ordet parasit igen. Dags att kolla upp det.
Ur Nationalencyklopedin:
parasit (senlat. parasi´tus ’som äter med eller hos någon annan’, ’snyltgäst’, av likabetydande grek. para´sitos, av para- och si´tos ’vete’, ’säd’, ’bröd’). Organism som utnyttjar resurser på en annan organisms direkta bekostnad, dock normalt utan att den senare dödas.

Hmm.. är det inte oftast ”de rika” som står för den där direkta bekostnad, t.ex att de betalar högre skatt? Enligt definitionen borde sålunda bidragstagare vara parasiter. Eller? (fast det skulle jag aldrig påstå eftersom jag trots min brunblåa fascism gillar offentlig välfärd – till en viss gräns)

Att påstå att den globaliserade amerikanska marknadsfascismen ”driver upp lönerna” är lika dumt som att påstå att judarna hade det bra i ”marknadens fria” koncentrationsläger, eller som Laura Bush sade efter New Orleans ” de har det ju mycket bättre nu än de hade tidigare”…. […]

Barnslaveriet svälten och de anglo-amerikanska dödsskvadronernas jakt på oliktänkande talar för sig själv.

Ali, kolla IP´t på den här LUF fascisten han är ökänd för att sabotera sajter..

Återigen knappt värt att kommentera. Ja, förutom att barnarbete, svält etc. faktiskt minskar i världen. Och LUF-fascistens brott denna gång var bl.a att påpeka att lönerna i exempelvis Kina har på 25 år sjudubblats, och ökar betydligt mer än i västvärlden samt sagt att han är för lika rättigheter, fri invadring och rättvisa skatter. Fascistsvin.

Well. You get the point. Enough said.

4 reaktioner till “Nothing beats the smell of commie stupidities.”

 1. Fascism enligt den Esbatiska definitionen: Allt som inte är en planekonomi styrd av en exalterad och upphöjd ledare (Ali själv får man förmoda).

  F ö funderar jag fortfarande över vad i Socialismens heligaste mantra: Av var och en efter förmåga, åt var och en efter behov som inte är slaveri?
  Mantrat implicerar ju att du ska arbeta så hårt du kan för det abstrakta ”kollektiva goda”, men endast få det absolut minimala som täcker dina behov. Det torde väl vara löner på +-0?

 2. apapapap… det där är kommunismens heliga mantra. Socialismens är ”Av var och en efter förmåga, åt var och en efter arbetsinsats”, där man kan ana en minst sagt tydlig influens från det kapitalistiska systemet…
  Men nog med besserwissmer 😉
  Din liknelse var ganska intressant, fast vi kommer alla att fostras innan vi går över i kommunismen så vi inte ser det så, ty i steget innan (socialismen) ska vi nämligen – enligt RKU – uppmuntra ”kollektivt tänkande framför individuellt lycksökeri”.

 3. Den här är också rolig:

  ”Ja verkligen, fascister bör hängas högt. Lallande underhuggare kan med fördel förpassas ut i den nyliberala mörkerkyla där de föds men deras företrädare i främst massmördarstaten USA och deras terrorvassaller i ”Israel” och eu finner nog ingen nåd när deras nyfascistiska imperieplaner slutligen kör fast i Irak och Sydamerika….”

  PS. Det var förresten jag som skrev om Kinesiska arbetarlöner (och diktatur) mm. Jag är nog för liberal för LUF, så frihetsfascist hade varit en bättre etikett. 😉

 4. Glöm inte Alis alltid lika underhållande konspirationsteorier. Ett exempel:

  ”ingeting över huvudtaget tyder på att al-Qaida existerar som organisation eller Abu Musab al-Zarqawi existerar som person”

  Det bästa med att vara kommunist är att man inte behöver knarka för att komma på dessa juveler.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.