Briljant på plan – idiot i politiken.

Diego Maradona är otvivelaktigt en av världens bästa fotbollsspelare genom tiderna, det går inte att komma ifrån (trots att han ibland fick hjälp från ovan…), men när det kommer till politiska frågor är han ungefär lika hjärnskadad som den genomsnittliga kulturarbetaren.

Fotbollsikonens senaste tilltag är nämligen att i TV gulla med Fidel, där de bland annat avhandlade äggmökssocialisternas favoritmördare Che Guevara. Och för att visa tittarna att det inte handlade om en objektiv intervju på något sätt så visade Maradona stolt upp en av sina tatueringar – till Fidels stora förtjusning. Tatueringen föreställde nämligen inget annat än diktatorns fagra (eh…) och skäggiga nuna.

Diego Armando Maradona är därför inte längre enbart en föredetta begåvad bollspelare, han är numera även en s.k. nyttig idiot som ger Skägget ännu mer positiv uppmärksamhet än vad han förtjänar.

Så kan det gå av allt för mycket intag av diverse suspekta substanser. Så, kids, kom ihåg detta: KNARKA FÖR HELVETE INTE!

Uppdatering:
Dennis trodde att min rubrik handlade om Thomas Bodström eller Lars Ohly, men även om de båda är idioter i politiken så kan man inte beskylla nån av dem för att vara briljanta på plan. Bodström var på sin höjd rätt medioker allsvensk fotbollsspelare, och när det gäller Ohly kan man inte ens vara säker på att han har varit på en fotbollsplan överhuvudtaget…

3 reaktioner till “Briljant på plan – idiot i politiken.”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.