Casting till The Simpsons.

Eftersom det de senaste åren har blivit mäkta populärt att göra filmer baserade på gamla tecknade serier/filmer (Asterix, Flintstones, X-men etc.) så finns det ihärdiga rykten som säger att en spelfilm baserad på fantastiska TV-serien The Simpsons planeras. Och den kommer att spelas in i Sverige!

Subjektiv har nämligen kommit över unika foton från en hemlig provfilming i Trollhättan där idel svenska kändisar testades för olika roller. Än så länge är endast tre namn definitivt klara. Och jag kan med glädje avslöja dem här:

Homer J Simpson kommer att spelas av ingen mindre än Roger Melin, tränare i Linköping Hockey. Montgomery Burns kommer, inte helt otippat, att gestaltas av allas vår Sven-Göran ”Svennis” Eriksson. Och så den kanske största överraskningen – rollen som Burns hjälpreda Waylon Smithers har tillfallit vår favoritfeminist, Tiina Rosenberg.

Subjektiv ser med spänning fram mot att resten av rollbesättningen läcker ut.

Det snackas även i filmvärlden om en spelfilm av den minst lika fantastiska TV-serien Family Guy, men de planerna har lagts på is till hösten 2006 eftersom personen som är påtänkt i rollen som huvudpersonen Peter Griffin kommer att vara upptagen fram tills dess:

12 reaktioner till “Casting till The Simpsons.”

  1. här ska inte bloggas. 😉

    här ska firas att elfsborg förpassat sundsvall till superettan (med största sannolikhet).

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.