Frihetsforum.

Jag såg idag att det om ett par helger ordnas ett trevligt arrangemang som heter Frihetsforum, där bl.a representanter för de mer liberala borgerliga ungdomsförbunden (dvs alla utom KDU) kommer att träffas för att diskutera och debattera liberala idéer ur olika perspektiv (och festa givetvis). Jag förväntar mig ett fält som spänner från anarkokapitalister till socialliberaler och givande utbyte mellan de som är där.

Låter onekligen intressant.

Tyvärr är jag ju alltid lite bakom och får reda på saker och ting sent vilket gör att jag – i dagsläget – inte kan se att jag i min planering varken har tid, råd eller möjlighet (hmm…är inte det samma sak som de två andra fast kombinerat?) att åka dit. Det är alltid lika jobbigt för en lantis som jag när roliga arrangemang ordnas i Stockholm, speciellt en hel helg. Resa, boende och allt sånt kostar ofta mer än vad det smakar.

Men jag får se hur det blir. Inget är helt uteslutet. Speciellt inte med tanke på att HV71 möter hatfavoriterna Djurgården i (på?) Globen på söndagen.

Däremot är det (nästan) helt klart för ett besök på nästa Bloggforum 19 november (Linköping – HV71. Tyvärr inte i närheten av Stockholm.) om det nu är nån som mot all förmodan vill träffa mig IRL. Om Bloggforum bjussar på resan så kan jag även tänka mig att förnedra mig i nån av panelerna…

1 reaktion till “Frihetsforum.”

  1. Åh, schysst med ett till Bloggforum. Jag missade de två andra, men det här.. ja, det kanske går att pressa in i kalendern. Kul.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.