Feminazis.

Via Jamstalldhetsblogg.se hittar jag en artikel från DN om de numera riksbekanta Radical Cheerleaders (artikeln är skriven långt innan det gjordes ett bejublat framträdande på F!:s kongress). Förutom den märkliga rubriken ”Pompoms för frihet” (som Erik på Jämställdhetsbloggen redan kommenterat) så fastnar jag för ett litet stycke. Ett stycke som får alla oss som undrar var begreppet feminazi kommer ifrån:

Kakan verkar strängast i gruppen. Hon är lesbisk radikalfeminist och förespråkar könsseparatism och våld mot män.

Min spontana tanke är att hon måste driva med den stackars reportern. Men samtidigt så finns det ju psykiskt instabila personer som har förläst sig på SCUM-manifestet. Men de kanske borde ta och fundera på om deras texter om nazistjakt (som nämns i artikeln) verkligen är så lämpliga innan de själva har gjort sig av med nazisterna inom de egna leden. Feminazis.

Men som sagt var min spontana tanke om att ”Kakan” driver med oss står kvar. Fast jag gång på gång stöter på knäppheter som slår fantasin med hästlängder.

Nä, jag kommer nog även i fortsättningen att föredra andra typer av cheerleaders

1 reaktion till “Feminazis.”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.