Läser de lite på LO?

Hos SR Jönköping kan man läsa rubriken ”Så ska LO-anställda läsa fler böcker”.

Jag visste inte ens att det var något problem, att anställda hos LO läser för lite böcker, och på vilket sätt det berör Jönköping. De måste väl mena de fem som jobbar på distriktskontoret?

Jag får väl fråga Chadie hur det står till med läsandet inom organisationen…

12 reaktioner till “Läser de lite på LO?”

 1. Det är lite kluvet, vet inte om det är en så bra idé att de LO-anställda ska läsa mer. Antingen läser de fel böcker, och kommer på ännu mer dumheter. Eller så läser de rätt böcker, och blir upplysta.

  Kunde man föreslå Pixi-böcker? 🙂

 2. Och på alliansen kan man inget som har med siffror att göra då man gång på gång hävdar att det går dåligt för Sverige.

  Sakta men säkert kommer dock sanningen i kapp allianses vapendragare och dom får stå där med svansen mellan bena i bloggarnas skampåle.

  Den 2 september 11:49 visade kas (från Jönköping) på bloggarna.se att det går bra för Sverige. I dag kommer nyheterna efter på löpande band och berättar att både usa och övriga euländer kan slänga sig i väggen.

 3. Och Göran Persson sa att vi har lägst arbetslöshet i europa, idag kom nyheten om att det givetvis inte stämmer – inte ens med sossarnas friserade siffror i form av ”åtgärder”.

  Och varken min kommentar här, eller KASs ovan har något som helst med mitt lilla ironiska inlägg om SR svenskakunskaper att göra.

 4. Såg att Du inte alls gillade mitt innlägg nr 2
  vore väl enklast att Du raderade det så blåser jag bort med vinden.
  Vänligen KAS

 5. Om det inte finns arbetsplatsbibliotek är det väl inget fel med bokbuss. Åkte själv ut med bokbuss till ”lo-medlemmar” när jag jobbade som bibliotekarie.

  Tyvärr bidrog inte sänkningen till att fler började läsa. De som redan läste köpte fler böcker… Har du nåt emot tanken på bokbussning till arbetsplatser Daniel?

 6. KAS: kommentaren ogillades eftersom det gränsar till spam. Du har skickat samma kommentar till x antal bloggar oavsett vad inläggen du kommenterat handlar om.
  Den kommentaren hade t.ex ingenting med min text ovan att göra, därför ogillar jag det.
  Men jag raderar i princip inte kommentarer, inte ens i det här fallet.

 7. Peter: jag har inget emot vare sig bokbussar, arbetsplatsbibliotek eller liknande. Jag hade bara väldigt roligt åt att SR kallar LO-anslutna för LO-anställda. Det var inte på något sätt ett ställningstagande i frågan från min sida.

 8. Ok jag har tittat runt lite, fick samma kritik av en som hette globaljuggler sökte lite på internet och hittade hans kommentarer på över 40 000 ställen … men jag tar din och hans kommentar seriöst och du kommer inte att kunna hitta nått beteende från mig som skiljer sig åt från tex globaljugglers.

  Jag skall titta in och läsa ibland men du kommer inte att råka ut för något på gränsen till spam eller annat otrevligt.

  vänligen kas

 9. KAS: missförstå mig rätt nu. Du får gärna lämna kommentarer, oavsett om de inte har samma politiska syn som jag. Debatt är stimulerande. Men det vore tacknämligt om kommentarerna du lämnar faktiskt har en relevans till ämnet som skrivs om eller som diskuteras.

  Det har inget med politisk åskådning att göra. Jag har även varit kritisk mot alla ”liberaler” som skriver fullständigt irrelevanta kommentarer hos exempelvis Ali Esbati.

 10. Jag menade inte att jag skall låta bli att kommentera, om jag tror att jag kan tillföra något relevant kommer jag att göra det, naturligtvis med trevliga kommentarer.

  vänligen /kas

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.