Trams-Linderborg.

I Aftonbladet kan man läsa en krönika av riksrevisionisten Åsa Linderborg där hon angriper folkpartiets demokratisyn, eller rättare sagt angriper vad hon i sin kommunisthjärna ser som folkpartiets demokratisyn:

Efter Lars Leijonborgs hyllning till Kina på folkpartiets landsmöte står det återigen klart att vissa kan prisa diktaturer utan att någon borgerlig debattör alls reagerar. Inte ens Per Ahlmark har hört av sig. Folkpartiledarens reseberättelse påminner om de gamla Sovjetkommunisterna som trodde på allt de såg när de besökte Moskva – eller som blundade för det de inte ville se. Men han är inte ensam, Dagens Nyheters ledarskribenter har i dagarna ackompanjerat sin diktaturkramare.

Vad är det som gör att Aftonbladets medarbetare har så vansinnigt svårt att läsa innantill, eller förstå vad de läser? Måste vara nån sjukdom, nåt som sprids i kvällstidningens fläktsystem eller nåt.

Uppdatering:
Dennis dissekerar Lindeborgs trams

4 reaktioner till “Trams-Linderborg.”

 1. Den socialistiska skolan ser ju till att människor inte lär sig skriva, läsa och räkna ordentligt.

  Åsa Lindeborgs oförmåga att läsa en text kanske delvis kan skyllas på det svenska skolsystemet…

 2. Vet inte riktigt men det känns lite som dom börjar tappa greppet och nu ööööser anklagelser över allt dom ser utan att bry sig om fakta.

 3. Alexander: det är möjligt, men efterson hon har gått i princip så långt man kan inom utbildningsväsendet (doktor) så börjar man ju undra om hon inte lärt sig läsa innantill vid det här laget. Fast problemet är att de ideologiska skygglapparna är på.

  Även om man har en ideologisk grundsyn så får man aldrig glömma bort att hålla sig till fakta, men det är en sak som alltför många tyvärr missar, oavsett politisk färg.

 4. Daniel skrev ”det är möjligt, men efterson hon har gått i princip så långt man kan inom utbildningsväsendet (doktor) så börjar man ju undra om hon inte lärt sig läsa innantill vid det här laget”

  Bosse Ringholm gick så långt det gick inom ekonomi, men inte kunde han räkna för det.

  Sen kan vi komma ihåg din sågning av Åsa Linderborgs artikel revisionistiska krigsartikel.Där använde hon sig av böcker som INTE handlade om det hon påståd att det handlade om (tex den där om boken som handlade om västfronten och inte östfronten). Människan kan inte läsa.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.