Bloggsveriges främsta reaktionär…

…är tydligen jag.

Det har startat en ny webbsida, Kompassen, där man som bloggare kan lämna sina resultat på den politiska kompassen. Nu har det – som en del säkert listat ut – smygit sig in ett litet fel i just mina uppgifter. Det står att jag på ”auktoritets-skalan” hamnar på 5.49, vilket skulle göra mig till Sveriges kanske mest reaktionära, auktoritära, konservativa bloggare. Det korrekta ska vara -5.49 – en viss skillnad om man säger så, vilket jag har meddelat och jag hoppas detta ändras snart (jag är f.ö väldigt klantig. Det är andra ändringen jag har skickat. Första var att jag inte kunde läsa innantill och använde kommatecken trots att det står ”Använd ej kommatecken på siffrorna.”).

Jag ville bara meddela detta om nu nån har sett det och fått för sig att jag skulle ha övergett mitt liberala sinne (till alla socialister: ja, vi liberaler är reaktionärer, fascister, blåbruna blabla, så mina felaktiga siffror visar ju egentligen mitt rätta jag unt so weiter, så nu behöver ni inte påpeka det).

Uppdatering: Nu står det de korrekta uppgifterna på sidan. Skönt. Då slipper jag framstå som Hitlers lilebror…

5 reaktioner till “Bloggsveriges främsta reaktionär…”

  1. Jag är tydligen svenska bloggosfärens liberalaste bloggare (så här långt, misstänker att HAX och någon från Moderskeppet kanske ”slår mig”).. Ingen hade mer liberala resultat på båda axlarna samtidigt än mig.

  2. Höll f ö nästan på att plocka bort dig från min länk-lista när jag såg ditt resultat. 😉

    Auktoritära Pinochet-typer vill jag inte ha där..

  3. Hahaha…jo det kan jag nästan förstå… +5.49 är ju liksom halvvägs till Hitler.
    Jag får rätt ”mesiga” resultat på den typen av tester. Tenderar till att sällan välja alternativen ”Strongly…”.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.