Sommarpop.

Kan tipsa om lite popmusik från Jönköping. Projektet heter I´m from Barcelona och finns på ett internet nära dig. Det är popmusik som handlar, enligt dem själva, om ”att cykla hela dagarna, om vattkoppor och trädkojor och om sommarnätter som aldrig tar slut”. Sommarpop helt enkelt. Med mycket körer och handklapp. Bandet, om man kan kalla det så, består i dagsläget av ett 20-tal personer ur Jönköpings popscen – som spelar allt från röd kamera (!), dödskallemarackas (!!) och moped (!!!) till mer konventionella instrument som banjo, trumpet och tramporgel. Och resultatet är riktigt trevligt. Favoriten just nu heter Treehouse (ladda hem här), som är en riktig liten hit.

För er som befinner er i Jönnet (vilket nog inte är så många av mina läsare…) så spelar de live utomhus på Bongo Bar torsdagen 25/8. Det kommer nog att bli en upplevelse.