Subjektiv tar paus.

Nu kommer Subjektiv att ta ett par veckors sommaruppehåll är tanken. Men det kommer säkerligen att hända nåt som får mig att skriva och då kanske jag återkommer tillfälligt. Det verkar f.ö vara något av en trend att ta semester även från bloggandet, många av de jag läser dagligen verkar också ta längre och längre tid på sig mellan inläggen i takt med att temperaturen ute ökar. Det är helt klart ett sunt beteende. Nu ska jag ägna några veckor åt att jobba med musik, spela brädspel, äta skivad halvt förkolnad gris, fotografera och lite annat smått och gott.

Jag kommer även att hittas på torsdagar på Bongo Bar avnjutandes Hamburgare, kall dryck och musik och nya sommarklubben KOLLO!. Konceptet är att ha livemusik med lokala popförmågor varje torsdag på uteserveringen. Lysande idé – och jag ska försöka gå dit så många gånger jag kan.

Jag kommer alltså att lämna det politiska tjafset ett tag under sommaren, men jag kommer inte helt lämna bloggandet. Min fotoblogg kommer att fortsätta att uppdateras.

2 reaktioner till “Subjektiv tar paus.”

  1. ”Det är helt klart ett sunt beteende.”

    Inte då. Det blir väldigt trist för oss som bor framför datorn. Jaja, ha det så trevligt på semestern.

  2. hehe…jo, det kanske det är, det är väl därför det är sunt att ta en semesterpaus även från den 😉

    fast om jag känner mig själv rätt så går det väl nån vecka innan abstinensen börjar igen 🙂

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.