Subjektiv på övre halvan.

Jag kan konstatera att jag på Internetworlds omröstning om Sveriges bästa bloggar hamnade på den övre halvan, nämligen på plats 21, och då var det 50 som var nominerade – och totalt 212 bloggar som fick röster (man fick ju lägga till egna alternativ). Det måste jag faktiskt säga att jag är nöjd med. Eller nöjd och nöjd. Jag ska inte vara så jävla ödmjuk, men det var helt okej. Fast med tanke på hur få det var som röstade så känns det som det kvittar. Totalt var det 2029 som röstade, men eftersom de fördelade sig på över 200 bloggar så förstår ni att det krävs inga enorma tal för att komma hyfsat till. Det krävdes enbart 47 röster för att komma in på topp tio. Själv drog man in hela 23 röster vilket alltså placerade mig på den övre halvan. Ints så mycket, men tack ändå ni som röstade – jag tror faktiskt jag vet vilka ni är.

Grattis till Johan Norberg som drog hem förstapriset. Inte direkt förvånande om man säger så, med tanke på att han är en känd debattör även utanför den snäva bloggvärlden.

4 reaktioner till “Subjektiv på övre halvan.”

  1. Grattis! Beror nog mycket på att du skriver bättre o mer hela tiden.

    Däremot saknade jag min favvis Alicio, men men! Du håller den Liberala fanan med den äran;)

  2. Trist – Norbergs blogg är ju inte särskilt välskriven eller intressant. Hade gärna sett någon annan på prispallen (och ja, t.om Alicio trots att jag tycker hans åsikter är helt uppåt väggarna).

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.