Moderskeppet x2.

Såg att några frihetsfrontare har startat en gruppblogg under namnet Moderskeppet. Synd bara att min vän och kollega Mattias i ett par månader nu har bloggat under just namnet Moderskeppet. Nu skriver visserligen Mattias om ”Bildbehandling, Photoshop och ämnesområden runtomkring” (väl värt ett besök för övrigt!) istället för nyliberal politik, men eftersom han är på väg att arbeta upp ett bra rykte inom de områdena så är det ju onekligen lite olyckligt att det dyker upp en blogg till med samma namn.

Nu tror jag inte frihetsfrontarna har gjort det medvetet, de hade säkerligen ingen aning om att det redan fanns en blogg till med samma namn och eftersom de försöker sig på en gruppblogg så lär den inte hålla på särskilt länge. Gruppbloggar brukar ha en tendens att rinna ut i sanden. Speciellt när Henrik Alexandersson, som hitills skrivit alla de flesta inlägg, redan har en egen blogg

3 reaktioner till “Moderskeppet x2.”

  1. Jag håller med, jag vart också lite konfunderad när jag såg att ”Moderskeppet” var en NYstartad blogg.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.