Dagens dummaste…

hittar man här:

Det är som jag skrivit tidgare – Nu måste alla som kämpar mot rasism i Sverige inse att folkpartiet är en av huvudmotståndarna, kanske den främsta. Vi som är invandrare måste börja betrakta och behandla folkpartiet som vad det är – ett parti vars ledning genom sin retorik hotar vårt välstånd och våra medborgerliga rättigheter i Sverige. Gränsen är passerad. Det krävs en demokratisk och antirasistisk samling mot folkpartiet.

Och här:

Mauricio Rojas och hans kompani är house negroes i 2000-talets Svartskalle-Sverige. Husblattar. Och det känns som att det sakta men säkert bubblar fram fler och fler tankevridna offentliga blattar som skulle ge sitt liv för att älskas av alla vita medelålders medelklassare i Sverige. Men eftersom det räcker att tugga på sina egna rötter nöjer de sig med det så länge.
Husblattarnas dissande av svenska invandrare, invandrade och invandrades barn ger dem plats i medierna.

Dagens bästa hittar man dock här:

Finns få saker som får det att krypa i skinnet på mig som när självgoda vänsterdemagoger och andra dogooders använder sig av den klockrent rasistiska onkel tom/house negroes/coconut- argumentationen.

Det är satans osmakligt.

Finns det fler åsikter jag inte borde ha för att jag är neger?!?

Ni kan ta er jävla intressepolitik och stoppa upp den där solen inte skiner.

Och här:

Men är det inte lite unket att anse att invandrare ska ha vissa åsikter, bara för att de är invandrare. Som om inte invandrare är individer som kan tänka själva. Istället är det sådana som Carlos Rojas Beskow som ska tänka åt dem och förkunna den rätta världsbilden. Carlos lyckas med andra ord vara rasist alldeles på egen hand.

Så ironiskt.

Samt här:

Jag delar inte alla folkpartiets åsikter om integration, men det är direkt osmakligt när socialdemokrater härjar med rasiststämpeln. Folkpartiet vill utvisa mördare och våldtäktsmän – socialdemokraterna utvisar i stället apatiska barn, och utvisar homosexuella till förföljelse i Iran.

2 reaktioner till “Dagens dummaste…”

 1. Bara för att vara lite kontrarian: Norberg (som ett av citaten kommer ifrån) har inte varit sen att försöka rasiststämpla LO. Jag minns inte exakt när det skedde, men det var några år sedan – och det gör i alla fall att han inte kanske borde slå sig så hårt för bröstet…

  Annars är väl Esbati ett slags vänster-Erixon.

 2. När det gäller Norberg och LO så vet jag inget om det, men det skulle inte förvåna mig. Men samtidigt så tycker jag det är en intressant sak han säger, oavsett vad han tidigare har sagt.

  ”Annars är väl Esbati ett slags vänster-Erixon.”
  Precis som jag skrev när Esbati började blogga:
  ”Och Ali har alla möjligheter att bli vänsterns egna Dick Erixon”. 🙂

  Och han blev det också… 😉

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.