Porr-Baylan?

Att Expressen ”avslöjar” att skolminster Ibrahim Baylan som studentpolitiker gick halvpackad på strippklubb – och betalade själv – efter ett SFS-fullmäktige i Göteborg 1998 känns ju ungefär lika relevant för hans nuvarande politiska karriär som att han glömde spola på toaletten i juni 2001, eller kräktes på en skolfest 1989.

Nog är det bra att våra politiker granskas, men även kvällstidningarna borde väl se vad som är relevant eller ej för en persons politiska karriär. Är svensk press påväg att bli lika moralpanikslagna som amerikansk press måntro?

PS! Som kuriosa kan jag nämna att jag också var med (representerades Jönköpings studentkår) på samma SFS-fullmäktige. Dock minns jag inte Baylan och jag var heller inte på strippklubb. Det finns nåt djupt meningslöst – och tragiskt – i att betala ohyggliga priser för inträde och avslagen öl för att se en uttråkad tjej vissa brösten och vifta på baken. DS!

1 reaktion till “Porr-Baylan?”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.