"Har Du sett Malmö, har du sett världen"

Nu drar jag till Malmö ett par dagar på en minisemester och för att hälsa på en god vän. Ska bli kul. Jag gillar Malmö, det är en skön stad. Även om jag inte direkt har någon längtan att flytta dit, vilket annars typ hälften av alla unga i Jönköping verkar ha. Av någon anledning har Malmö samma dragningskraft här som Stockholm verkar ha bland norrlänningar.

Det är säkert The Cardigans fel.

Om jag inte har möjlighet att skriva något vettigt under min Skånevistelse så lovar jag att återkomma i mitten av nästa vecka.

Fram tills dess kan ni försöka få tag på senaste numret av tidningen NU. Om ni är nyfikna på hur de utmärkta bloggarna Mathias Sundin och Erik Svansbo ser ut vill säga. De intervjuas nämligen i egenskap av sina roller som aktiva folkpartister.

2 reaktioner till “"Har Du sett Malmö, har du sett världen"”

  1. sim slots
    sim slots For him she is sex – absolute sex, no less. She is defined and differentiated with reference to man and not he with reference to

  2. online slots
    online slots Liberty not only means that the individual has both the opportunity and the burden of choice; it also means that he must bear

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.