Vad händer egentligen?

Jag insåg att jag inte postat något på Subjektiv på över en vecka. Då postade jag i och för sig tre inlägg på samma dag vilket nästan fyller veckokvoten…

Well…det beror på flera orsaker. De tre viktigaste är:

1. Mycket att göra på jobbet, kombinerat med en veckas kronisk försovning…

2. Håller samtidigt på med ett privat projekt på webboområdet som enbart har ställt till problem… nu är det officiellt – jag hatar Internet Explorer. Varför kan inte alla köra Firefox istället??

3. Nomineringen till Sveriges Bästa Bloggare har faktiskt gett en viss prestationsångest. Vilket jag inte är ensam om… Vi får väl starta en stödgrupp för bloggare med skrivkramp.

Annat negativt är att laget i mitt hjärta, regerande mästarna i hockey, HV71 missar slutspelet i år. Men jag tänker inte spy galla över vare sig spelare eller ledare. Det gör så många andra. Man kan bara konstatera att det kan gå upp och ner i idrott. En säsong kan ett lag vara fantastiskt. Nästa säsong kan det låsa sig fullständigt – med i stort sett samma trupp. Trist. Men inte mycket att gräma sig över nu. Jag får glädjas åt minnena från förra årets fantastiska firande av SM-guldet. Det största i idrottsväg jag har varit med om. Jag missade hela festen 1995, eftersom jag då bodde i fiendeland
Nåväl, hockeysverige, se upp 2006. Då har ni förhoppningsvis inte en massa NHL-stjärnor i lagen längre.

Positivt då? Jorå, det finns. Jag har köpt ett TV-kort till datorn. Så nu kan jag sitta och skriva det här samtidigt som jag kollar på panelsnack inför Oscar(r)-galan i ett litet windowsfönster samtidigt som jag skriver det här. Underbar uppfinning. Att det samtidigt ger lite finesser som hårddiskinspelning gör det inte tråkigare.

Men misströsta inte kära fans (här bugar jag och tar in applåder samtidigt som jag på hollywoodmanér torkar bort en tår…ja, jag SA JU att jag kollade på Oscar(r)-galan…) jag kommer att återkomma med mitt vanliga politiska gnäll under veckan.

För att citera en skådis som garanterat INTE kommer att vinna i natt – eller nån gång för den delen:
”I´ll be back”

För inte fasen var det ”Hasta la vista baby” jag tänkte på. Så lätt blir ni inte av med mig.

3 reaktioner till “Vad händer egentligen?”

  1. ’För att citera en skådis som garanterat INTE kommer att vinna i natt – eller nån gång för den delen:
    “I´ll be back”’

    Själv hoppas jag att konstitutionen ändras så att han kan kandidera som president. Det skulle göra världen lite mer komisk ;)…

    Jag kan nästan tänka mig Arnold sitta med seriös blick och säga ”Coalition forces have now begun military operations against Syria”. Det är brytningen som gör det.

  2. hehe…ja, jisses. Varenda uttalande skulle låta som en filmreplik. Som en dåligt spelad Bond-skurk (även om Arnie aldrig fått spela just Bondskurk)

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.