Kryssa i karibien – med nördar!

Via Moderskeppet hittade jag något som heter Geek Cruises. De har den lysande kombinationen kryssning i karibien med konferenser i olika IT-relaterade ämnen. Den kryssningen som mest fångade mitt intresse var Website Wave som går av stapeln i oktober. En knapp veckas kryssning i paradiset kombinerat med en massa intressanta seminarier och workshops om webdesign och webutveckling.

Nu ska jag bara försöka sälja in idén till chefen. Jag kanske bör sälja in ämnesvalet betydligt mer än själva kryssningen om man säger så.

Det är faktiskt inte speciellt dyrt. Häromåret var jag på en tvådagars webb-konferens i Stockholm – med konferensavgift, resa och boende gick det på i runda slängar 13 000 kronor. Website Wave kostar runt 16 000, inklusive 3 dagars konferens, hytt och flygresa t/r Sverige-Miami.

Det borde med andra ord inte vara omöjligt…

1 reaktion till “Kryssa i karibien – med nördar!”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.