Subjektiv.se fyller år!

Ibland går tiden väldigt fort. Idag är det nämligen exakt ett år sen jag startade den här bloggen – vilket jag firar med en ny grafisk form som är den första sen jag startade som jag är helt nöjd med. Det har varit ett roligt och intressant år – och ett gensvar som jag aldrig kunde räknat med.

När jag startade trodde jag att det skulle bli några tiotal besökare om dagen, närmast sörjande och en och annan okänd besökare. Men idag, ett år efter starten så räknar jag besökare i hundratals per dag, vilket är vansinnigt kul och sporrar för fortsättningen. Det som från början bara var en ”kul grej” har nu blivit en av mina viktigaste sysselsättningar vid sidan av jobbet. När man ser att besökarnas antal hela tiden ökar så blir också pressen på mig själv högre, vilket är fullt naturligt men samtidigt hämmande. Det är lätt att det låser sig när man inser att man faktiskt har fler läsare än bara de som står i min telefonbok.

Men nu har i alla fall det första – och det i en bloggs livscykel oehört viktiga – året gått. Och jag tar nya tag och ser redan fram mot att fira Subjektivs två-årsdag! Alla kommentarer/debatter, alla länkar till mig, alla mail och alla roliga och intressanta kontakter med folk över halva Sverige (och även utanför landets gränser) gör det verkligen värt att fortsätta.

Jag vill därför rikta ett stort tack till alla som har läst inlägg från den här gnälliga liberalen och hoppas på fortsatt meningsfullt utbyte det kommande året.

21 reaktioner till “Subjektiv.se fyller år!”

  1. Grattis då 🙂 Jag tänkte skicka en tårta men den smetade ner postlådan så jag fick en utskällning av en ilsken tant. Så kan det gå.

  2. Grattis. Torg33 fyller också ett år snart. Den 24e närmare bestämt har jag för mig. Tänkte fira det med ny form jag med, om jag hinner bli klar med den.

  3. Grattis! Och det är ju vi läsare som ska tacka. Du lyser upp bloggsverige på ett personligt och mycket intressant sätt. Jag ser fram emot all läsning under det kommande året. 🙂

  4. Jag instämmer i berömmet och får bara säga att jag inte har något emot att läsa vad ”gnälliga liberaler” skriver, så länge de håller sig till klassisk liberalism ;).

  5. Daniel – fortsätt att rodna! Det klär dig.

    Stort grattis från Sara, som fortfarande tycker att du ska söka anställning som ledarskribent.

  6. Tackar ödmjukast alla! Jag fortsätter att rodna! Nu ska jag bara se till att skriva nåt nytt också, så att ni kommer tillbaka 🙂

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.