Det är mycket nu.

Jag kommer att göra några dagars bloggpaus nu. Jag har alldeles för mycket som ska göras både på jobbet och hemma och övrigt så jag hinner nog inte skriva nåt vettigt här innan helgen.

Å andra sidan gick min TV sönder igår (satanshelvetefansatan) så jag borde kunna unna mig lite tid på kvällen. Just nu får jag använda en 20 år gammal TV, utan fjärrkontroll, scartkontakt eller andra nymodigheter. Blir alltså ingen Xbox, DVD eller Digital-TV på ett tag. Känns pissigt. Speciellt med tanke på att min vanliga TV bara är två och ett halvt år gammal, och garantin gick ut i somras. Och det är inte direkt så att jag har råd att laga skiten innan jul. Och blir knappast lättare efter – då jag går över till halvtid.

Well, well. Jag måste ändå städa och få klart med en massa jobb innan julhelgen och långledigheten kommer. Så nu tar jag ett par dagars bloggpaus, för att samla ihop mig och fixa allt annat elände.

Uppdatering:

Väl hemma från dagens slit så ser jag att mitt årliga skattebesked har kommit. Restskatt på 5500 kronor. Härligt. Halv lön, trasig TV och 5500 spänn till pappa Staten. Ibland är livet för härligt.
xxx <-- dessa byts ut mot valfritt könsord/svordom.

11 reaktioner till “Det är mycket nu.”

  1. hehe…tack så mycket ”gang of four” 😉

    Jo, det löser sig nog…av nån anledning brukar skita reda upp sig. Men nu ska jag nog gömma mig under täcket och tejpa igen brevlådan ett par dagar 😛

  2. Det är bloggpaus på torg33 också. Den är dock ofrivillig eftersom servern helt plötsligt inte vill kännas vid systemets script…
    Kass det där med skatten. Jag går och väntar på mitt besked, och hoppas jag ska gå tillbaka lite. Men det vet man aldrig.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.