Snabbt jobbat, UD…

Idag skriver Dagens Nyheter att den svenska UD ska ”ta kontakt med de eritreanska myndigheterna för att diskutera fängslandet av den svensk-eritreanske journalisten Dawit Isaak

Wow, snabbt jobbat av Utrikesdepartementet. Dawit har ju bara suttit fängslad i drygt tre år för att han krävde demokratiska reformer i Eritrea. Skönt att se att de inte sover på sin post utan verkligen bryr sig om sina medborgare…

2 reaktioner till “Snabbt jobbat, UD…”

  1. Regeringen börjar ta kontakt för att få Dawit fri
    Före jul ska den svenska regeringen ta kontakt med de eritreanska myndigheterna för att diskutera fängslandet av den svensk-eritreanske journalisten Dawit Isaak, enligt uppgifter till DN. Håller med Subjektiv: ”Wow, snabbt jobbat av Utrikesdepartement…

  2. Någon som tror att ärendet hade fått mera fart om Dawit varit fängslad i Israel eller USA?

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.