"Det är ju ambient för fan!"

Ett av mina stora fritidsintressen är att sitta framför datorn och skapa elektronisk musik. Ofta fungerar det som terapi. Ibland blir resultatet bra, ibland mindre bra, ibland har jag fullständig idétorka och lyckas inte åstadkomma något, utom möjligen en schysst basgång eller en trumtakt.

Jag brukar sällan dela med mig av min musik till någon, vilket säkerligen bottnar i dåligt självförtroende eller nåt – och det är bara ett fåtal människor som har hört mina skapelser.

Men tänker jag göra ett undantag, helt enkelt för att jag känner för det – som en tidig julklapp eller nåt. Jag har valt att lägga upp några låtar på nätet att njuta av – eller förfasas över. Musiken kan väl närmast beskrivas som nån slags electronica, ganska monoton och minimalistisk. Eller som Martin (< - god vän) skulle uttrycka sig: "Det är ju ambient för fan!" Well, well. Håll till godo. (Högerklicka och välj "Spara mål som..." för att ladda ner) exploited.mp3

grace.mp3

slayer.mp3

7 reaktioner till “"Det är ju ambient för fan!"”

 1. gillar musiken. stilsäkert och snyggt. ’grace’ fastnade bäst (efter två lyssningar), skönt beat i den. lite isolerat och vackert.

  kul att du lägger ut musik!

 2. Tack så mycket! Det är nog ingen omöjlighet att det kommer fler så småningom 🙂

  Har en halv gigabyte webutrymme, så jag har ju plats 🙂

 3. det är Grace som är hiten alltså 🙂

  Jadu, jag använder lite av varje…
  FL Studio använder jag som sequencer/studioprogram.

  Ljudet får massa VSTsyntar stå för… främst Arturia Minimoog 5, Pro-53 och en freewaresynt som heter Synth 1.

  Trummorna är främst samplingar av en mängd klassiska trummaskiner som jag har fått av en polare.

  Det blev ett utförligt svar 🙂

 4. free slots
  free slots Ideology…is indispensable in any society if men are to be formed, transformed and equipped to respond to the demands of thei

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.