Statusrapport.

Jag har varit hemma sjuk, däckad i en förkylning i ett par dagar och har därför inte skrivit något här på några dagar. Men nu är jag tillbaka och ska ta tag i det så snart jag hinner. Det är otroligt vad mycket man har att ta tag i när man har missat jobbet bara två dagar. Mail som ska besvaras, mail som ska raderas, arbetsuppgifter som har samlats på hög, telefoner som ringer. Usch.

Och till råga på allt så hade jag ett par hundra spam-kommentarer i bloggen att radera. Nu var de visserligen stoppade av mitt spamfilter, men måste ändå plockas bort från systemet.

I övrigt så blev jag intervjuad för första gången – i egenskap av ”bloggare” – igår. Det var ett par trevliga studenter som just nu läser en kurs i Politisk KommunikationHögskolan för Lärande och Kommunikation i Jönköping som intervjuade mig i nästan en timme om politiskt bloggande. Jag blir väldigt avundsjuk. När jag läste samma program för en massa år sen så hade vi inga kurser i politisk kommunikation. Synd. För det hade jag gärna läst.

4 reaktioner till “Statusrapport.”

  1. Tackar! Den har nog lämnat kroppen hyfsat nu 🙂

    Stressa är inte mitt främst kännetecken dock, vilket alla som känner mig kan intyga 😉

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.