Mer turer kring bokcaféet.

Nu reagerar också Kulturhusets styrelse på uppgifterna om att kulturföreningen Bokcafet i Jönköping säljer slangbellor och rånarluvor i lokalerna som ägs av kommunen. Lena Lindgren är ordförande för Kulturhuset i Jönköping, och hon hade inte en aning om att bokcafet sålde de här varorna.
-Pins och märken kände jag till, men jag måste erkänna att jag inte varit inne på deras hemsida, säger hon.
Hon är kritisk till försäljningen.
-Hyr man lokaler hos oss har man förbundit sig att följa det vi står för, och det är definitivt inte våld, säger hon.
-Slangbellor och rånarluvor för mina tankar till våld, och det kan vi inte acceptera.

http://www.sr.se/jonkoping/nyheter/artikel.asp?artikel=513180

Uppdatering
Nu sänds ett reportage om bokcaféet i riksradion, på P4:s Efter Tre.

5 reaktioner till “Mer turer kring bokcaféet.”

  1. Utmärkt jobbat Daniel!

    Det är dock minst sagt störande att lokalradion till och med betonar att det skulle röra sig om deras eget ”avslöjande”, när det är uppenbart för alla (som läser din blogg) att det är du som scoopade.

    Varför måste alltid mainstream-media vara så osnyggt klumpiga?

  2. fick just svar från journalisten som gjorde reportagen. han hävdar att de hade gjort ett reportage från bokcafét i veckan och då såg dessa varor. jag tycker det är helt otroligt att daniel lyckas skriva krönikor om EXAKT samma ämne, med exakt samma vinkling, endast några dagar innan. vi kanske har en ny saida här? 😉

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.