Bloggforum Stockholm.

Måndagen den 15 november ordnas Bloggforum Stockholm där bloggfenomenet diskuteras ur ett svenskt perspektiv. Bland annat ordnas tre paneldebatter under olika teman; politik, kunskap och media – med några av Sveriges bästa och intressantaste bloggare som panelmedlemmar.

Forumet arrangeras av Erik Stattin och Stefan Geens och sponsras av Internetworld.

Ett mycket lovvärt initiativ må jag säga, men tyvärr kan jag nog inte själv deltaga. Stockholm ligger inte direkt smidigt till när man bor i Jönköping och har ett jobb att sköta. Så för undertecknad hade det varit trevligt om det hade ägt rum exempelvis en söndag istället för en måndag men samtidigt så har jag full förståelse för valet av veckodag. Hade jag bott i Stockholm så hade det givetvis passat alldeles utmärkt.

Kanske får vi som bor i de här delarna av landet dra ihop ett eget liknande arrangemang, exempelvis i Göteborg dit det bara tar 1 1/2 timme för mig att åka – till skillnad från de tre timmarna det tar till Stockholm.

Men som sagt var – ett mycket trevligt initiativ och som jag hoppas återkommer.