Lysande valbevakning.

Den absolut bästa svenska bevakningen- som jag har hittat – av det amerikanska valet – och då främst det VERKLIGA opinionsläget (dvs inte den bild som svensk media generellt ger) finns hos Oskar Lidåker på lidaker.se. Där kan man bl.a lära sig att Bush skulle vinna om det blir ett oavgjort resultat (269 elektorer för Bush, 269 för Kerry). Men även riktigt bra ”valmatematik” där han går igenom vilka stater som Bush respektive Kerry måste vinna för att ta hem presidentvalet.

Lidaker.se presenterar en valbevakning som ingen mainstream-media i det här landet kommer i närheten av. Så är ni intresserade av amerikansk politik och inte redan upptäckt den sidan så rekomenderas verkligen ett besök.

4 reaktioner till “Lysande valbevakning.”

  1. Hej Jag söker efter amerikanska republikaner som är intresserade av att ställa upp och medverka i Gomorron Sverige imorgon bitti, i egenskap av republikan.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.