Dekman.se

Med anledning av att min arbetsgivare tvingar mig att gå ner på halvtid från första december så är det hög tid att börja leta nytt halvtids- alt. deltidsjobb (eller varför inte ett helt nytt heltidsjobb?). Nåväl, i vilket fall som helst så tänkte jag att det var dags att göra en portfolio/CV-sida på nätet där intresserade kan kolla upp vad jag är för typ egentligen. Jag har funderat på en sån personlig sida länge nu, jag hade en för flera år sedan som man lugnt kan säga inte kändes så aktuell längre. Men nu har jag i alla fall fått tummen ur och har de senaste månaderna pillat lite med kodning och design när jag har haft tid över. Vilket inte har varit mycket, med både ett jobb och en blog att sköta.

Men i vilket fall som helst så är den klar nu – och jag är hyfsat nöjd – fast de som känner mig vet väl att jag säkerligen kommer att ändra designen ett antal gånger. Precis som med subjektiv. Men nån gång får man väl luta sig tillbaka och känna att man kan leva med formen ett bra tag framöver. Sidan är i alla fall inget ”flashmonster” eller ”överdesignat helvete” som en del portfoliosidor brukar vara. Den är snarare enkel, ren och lättnavigerad precis som jag tycker att eventuella kunders framtida sidor ska vara. De ultrahippa, superdesignade sidorna funkar utmärkt att vila ögonen på och genererar ryggdunkningar inom kretsen för inbördes beundran i lokaler fyllda av stål och tegel – men fungerar ganska dåligt på en marknad som ställer ökade krav på användarvänlighet.

Jaja, för de som är mot all förmodan är intresserade så kan ni besöka www.dekman.se.

4 reaktioner till “Dekman.se”

  1. mm..det är hopplöst det där, känns som man aldrig blir nöjd 😉

    Såg att vi hade några gemensamma beröringspunkter…kul 🙂

    Min gamla INFO-logga lever tydligen…hualigen!

    Och så följer du i mina spår som webbansvarig för kårsordet, det var ju lite kul. Tror jag ska leta reda på min gamla KO-sajt…den är inte riktigt lika snygg 🙂

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.