Shoegazing.com

Jag har idag startat ytterligare en blog, shoegazing.com. Den är tänkt som en kompisblog, dvs det är inte bara jag som ska skriva där i framtiden utan även några av mina vänner (om de vill och orkar…). För att själv inte ska bli helt schizo över att skriva på två bloggar så ska jag försöka dela upp mitt eget skrivare efter kategorier. På subjektiv kommer jag främst att skriva om politik och samhälle medan jag på shoegazing kommer att skriva mer om kultur, musik och media.

Vi får se om jag lyckas med det. Det viktigaste är trots allt att få mina vänner att skriva en del så jag slipper hålla shoegazing levande ensam. Jag får ge det några månader för att sedan utvärdera det hela.

3 reaktioner till “Shoegazing.com”

  1. Jupp, klart du får. Eller nästan iaf… Det är ju en fördel om det finns något läsintresse i det hela för andra förutom du själv. ”idag är jag snuvig” är ju ganska ointressant – men ”idag är jag snuvig och jag kan rekomendera en huskur” är däremot intressant.

    Jag förväntar mig personliga reflektioner från den amerikanska södern mitt under brinnande valrörelse i höst!

    Men mer om shoegazings ”profil” kan vi ju ta privat.

  2. Det är en vettig idé för att bloggandet inte ska bli för splittrad. Som du varvar ämnen kanske en del musikintresserade tycker att du skriver för mycket om politik, och tvärt om. Hoppas bara att du inte slutar subjektifiera när du har två bloggar att hålla igång.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.