Grattis på 70-årsdagen, Karl-Magnus.

Karl-Magnus Anka Igår fyllde allas vår Karl-Magnus ”Kalle” Anka. Jag skäms över att jag inte uppmärksammade det då – han är ju trots allt en av mina äldsta och käraste vänner. Kalle och jag har varit på många resor tillsammans; vi har varit på exotiska platser som Långtbortistan, Avskyvärld, månen, det gamla Kalifornien, New Foundland och mängder med andra platser. Det är en vänskap som har hållt i sig sedan jag var en liten kyckling och det är en vänskap som kommer att hålla i sig resten av livet. Så jag lyfter på hatten och gratulerar Kalle på hans 70:e födelsedag – fast en dag försent.


Länk:
Ankor i massor: www.ankorama.net

1 reaktion till “Grattis på 70-årsdagen, Karl-Magnus.”

  1. Hurra för Kalle – en vinnande förlorare! Han känns så mänsklig, trots att han är anka.
    Kalle – jag ska alltid älska dig!

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.