Satans mördare.

Den svenske mannen som mördades av terrorister i Saudi Arabien i lördags var en av min fars närmaste vänner. De har känt varandra sedan de jobbade tillsammans på en restaurang i Sverige i mitten av 70-talet.

Det känns nästan overkligt att någon jag själv känner och som jag som barn träffade många gånger har blivit mördad av dessa avskum som kallas terrorister. Vad hade egentligen min fars vän förtjänat för att bli dödad i denna ”heliga” kamp? Givetvis inget. Han var enbart på fel plats vid fel tidpunkt. Han var i Saudi Arabien för att jobba som kökschef och tjäna ihop en bra slant till hans och hustruns hus i Australien.

Revolutionsromantiker i Sverige och på andra ställen kan kalla terroristerna för ”frihetskämpar” – eller vad nu det senaste modeordet är. Jag kommer att kalla dem vid deras rätta namn – satans mördare. Avskum.

4 reaktioner till “Satans mördare.”

  1. Mycket tråkigt att höra och jag hoppas att ni tar tragedin på bästa möjliga sätt. Förstår inte varför detta meningslösa våld måste urarta så här. Ta hand om er.

    – mvh Daniel

  2. Jag beklagar er sorg.
    Jag håller med dig: terrorist är för milt ord, de är satans mördare. Det finns inga ursäkter alls.

  3. Tack så mycket! Jag tror att mina föräldrar – som kände Magnus betydligt mer än jag – blir glada över all sympati…liksom hans fru i Australien och familj i lilla Gränna.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.