Hysterisk Nordkoreakramare i Ring P1.

En av den nordkoreanska…förlåt Demokratiska Folkrepubliken Koreas nyttiga idioter i Sverige ringde in till Ring P1 igår morse och spydde ut sin galla över det västerländska ”hjärntvättade” samhället och förde fram vad han ansåg var den ”sanna bilden” av Nordkorea – ett mysigt litet land, där barn sjunger sånger om Den Älskade Ledaren och allt hade varit bra om inte USA hade varit så dumma. USA har tydligen hjärntvättat i princip hela världen att den lilla diktaturstaten är onda förtryckare. Det är Nordkorea mot resten av världen – förutom några få upplysta supportrar utanför landet.

Programledaren Täppas Fogelberg satte som tur var hårt mot hårt och ställde tuffa frågor till mannen – vilket ledde till en ganska hets stämning. Och som vanligt när man har att göra med de största tokarna på de politiska ytterlighetskanterna så kunde den ringande mannen inte svara på dem på ett normalt sätt. Snarare halvgapande – och där ”svaren” bestod i att spy galla över USA.

Täppas ställde t.ex frågan ”Tror du dom har Ring P1 i Nordkorea”. Svaret löd ”Behöver dom inte ha. Dom får reda på sanningen ändå. Framförallt de slipper ifrån lögnpropagandan”.

Jag blir nästan förstummad. Så förstummad att jag måste ge er en favorit i repris från Nordkoreas officiella nyhetsbyrå:

”Pyongyang, July 8 (KCNA) – Three mysterious birds appeared on the occasion of the 7th death anniversary of President Kim Il Sung. It happened at sunset on July 2 in a flat on the first floor of the apartment house in Undok-dong in Hanggu district, nampho, to which the family of Jong Kil Ryong has recently moved.
Three unknown beautiful birds perched on the window-sill of the room next to the kitchen at about 8:40 a.m.
The birds remained there for one hour and forty minutes, blinking their eyes towards a portrait of the president.
It was witnessed by over 100 residents in the same apartment.
They were unanimous in saying that they saw the birds pay respectful homage to the president, not forgetting July.”

Fantastiskt. Det är för övrigt samma nyhetsbyrå som även har rapporterat om att Den Älskade Ledaren gjorde 11 hole-in-one på sin första golfrunda någonsin.

Jag kan rekomendera att ni lyssnar på inslaget – som finns på nätet. Det är sällan man får en chans att höra sådan galenskap med egna öron.

Länkar:
Tisdagens Ring P1: http://www.sr.se/laddahem/p1/ringp1/ring2.rm (korea-mannen ringer 19.30 in i programmet)

Korean Central News Agency of DPRK: http://www.kcna.co.jp/index-e.htm

2 reaktioner till “Hysterisk Nordkoreakramare i Ring P1.”

  1. buy tramadol online
    Does a man of sense run after every silly tale of hobgoblins or fairies, and canvass particularly the evidence? I never knew anyone, that examined and deliberated about nonsense who did not believe it

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.