Jag ska bli kommunist.

Jag har bestämt. Jag ska från och med nu blev kommunist. Jag blev övertygad igår när jag var inne på Demokratiska Folkrepubliken Korea:s (DFRK) officiella nyhetssida (http://www.kcna.co.jp/index-e.htm). Där fick jag läsa om hur fantastisk kommunismen var, och vilka underbara ledare DFRK har haft. Den Store Ledaren Kim Il Sung och hans son, Den Älskade Ledaren Kim Jong Il, är i sanning stora män.

Titta till exempel på det här pressmedelandet, som publicerade på årsdagen av Den Store Ledarens död:
”Pyongyang, July 8 (KCNA) – Three mysterious birds appeared on the occasion of the 7th death anniversary of President Kim Il Sung. It happened at sunset on July 2 in a flat on the first floor of the apartment house in Undok-dong in Hanggu district, nampho, to which the family of Jong Kil Ryong has recently moved.
Three unknown beautiful birds perched on the window-sill of the room next to the kitchen at about 8:40 a.m.
The birds remained there for one hour and forty minutes, blinking their eyes towards a portrait of the president.
It was witnessed by over 100 residents in the same apartment.
They were unanimous in saying that they saw the birds pay respectful homage to the president, not forgetting July.”

Fantastiskt. Om till och med fåglarena visar sin respekt för Den Store Ledaren så måste ju det vara rätt. Tittar man vidare bland pressmedelandena så inser man snart att det är KPML-r som är det parti i Sverige som står närmast DFRKs Kommunistiska Parti. De har nämligen vid flertalet tillfällen varit på besök i huvudstaden Pyonyang för överläggningar med sina koreanska kamrater – och för att uppleva det socialistiska undret på plats.

Så jag tänker ta och ringa KPML-r och ansöka om medlemskap – jag vill också se fåglar som visar sin respekt för döda. Och när jag ändå håller på och ringer så ska jag passa på och slå en signal till Svensk-Koreanska Föreningen – en förening vars syfte är att stärka vänskapsbanden mellan DFRK och Sverige.

Och som första steg i mitt nya kommunistiska liv har jag hjälpt KPML-r på traven genom att jag har gjort ett eget litet flygblad som jag tänker dela ut bland mina hunsade kamrater på arbetet – samt till proletariatet i stan i övrigt.

Om ni vill stödja mig i den anti-imperialistiska kampen så kan ladda hem en egen kopia av flygbladet här och dela ut till era kamrater!

Flygblad.pdf

10 reaktioner till “Jag ska bli kommunist.”

  1. slots machine
    slots machine It is necessary to the happiness of man that he be mentally faithful to himself. Infidelity does not consist in believing, o

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.