Förintelsefeminister?

Den lesbiska radikalfeministen Mian Lodalen fruktar, i en intervju på radio, att manssamhället kommer att göra allt för att stoppa en utveckling som gör män överflödiga. Inte speciellt förvånande. Det är väl klart att män vill stoppa sin egen utrotning. Precis som judar under andra världskriget gärna ville förhindra nazisternas framfart – som skulle göra judar ”överflödiga”.

Förstår inte de här manshatande radikalfeministerna att de förstör hela jämställdhetsdebatten genom korkade uttalanden (och åsikter). Jämställdhetsdebatten behövs – men nu är det fan dags för alla seriösa feminister och jämställdhetsivrare att ta tjuren vid hornen (eller kanske kossan vid juvren…) och en gång för alla ta avstånd från alla tokar som talar i deras ställe.

Det är kanske dags att börja kalla dessa radikalfeminister vid dess rätta namn: förintelsefeminister. För de som vill bli av med alla män är inte för jämställdhet – de är för en feministisk fascism.

Tyvärr är det väldigt svårt att som heterosexuell vit man att angripa dessa manshatande radikalfeminister. Man blir direkt stämplad som både homofob och gubbslem. Men det är fan smällar jag kan ta känns det som. För vi kan inte låta dessa idioter och deras åsikter komma undan.

1 reaktion till “Förintelsefeminister?”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.