Äventyrsspel i överflöd.

Nu är våren här, fåglarna kvittrar, solen lyser, människor är glada. Då gör jag som jag gjort de senaste åren spelar igenom min lilla samling av klassiska äventyrsspel (av varianten ”Peka och Klicka”). Jag har precis avslutat ”Monkey Island 3: The Curse of Monkey Island” – för tredje gången. Ett bra spel är som en bra TV-serie eller film – det går att spela hur många gånger som helst. Det viktigaste är dock att låta det gå så pass lång tid mellan gångerna att man inte kommer ihåg precis allt som man gjorde sist.

Nu återstår att spela igenom följande spel igen:
Monkey Island 4: Escape from Monkey Island
Grim Fandango
Gilbert Goodmate
The Longest Journey
Broken Sword: The Shadow of the Templar
Broken Sword 2: The Smoking Mirror

Det borde hålla mig sysselsatt fram till sommaren.